VIL DU MED PÅ VORES REJSE?

Karriere

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, hvor optimisme, dynamik og fællesskab er nøgleord. Vi sætter ambitiøse mål og vi går altid helhjertet efter det! 

Du vil hurtigt mærke energien i organisationen som stammer fra den gode balance mellem ambitiøst købmandskab, vindermentalitet og det stærke sammenhold. 

Vi er et team af dedikerede og motiverede kollegaer i et uformelt miljø med højt til loftet. Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere som vil med på vores rejse med verdens tredje største skomærke. 

Kunne du tænke dig at blive en del af Sports Connection | Skechers? Se vores ledige stillinger herunder.

Karriere_650x800px

HVAD SIGER MEDARBEJDERNE?

Tre gode grunde

01

FÆLLESSKAB

Gensidig tillid, teamwork og masser af sjov har skabt en arbejdsplads med stor arbejdsglæde og et godt sammenhold – det mener vi er fundamentet for succes. Her i huset hjælper vi alle hinanden, og vi er stolte over det produkt vi repræsenterer og de resultater vi i fællesskab leverer.

02

UDVIKLING

Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Det skaber spændende udfordringer, som vi altid finder løsninger til. Hos os bliver man værdsat, set og hørt. Her får man stort ansvar og frihed i jobbet med mulighed for personlig udvikling. Vi vækster kraftigt, men vi er stadig ”den lille familieejede virksomhed” med stort nærvær til kollegaer og kunder. Det er vigtigt!

03

ENERGI

Det giver energi at arbejde med et af verdens største sko brands. Vores hverdag er dynamisk og præget af et stort drive til at skabe resultater. Vi elsker denne vindermentalitet og energi. Den er inspirerende og holder os altid på tæerne. Her er stor beslutsomhed og høj professionalisme, og altid højt humør og en ukuelig vilje til at nå endnu længere!

VIL DU VÆRE VORES NYE KOLLEGA?

Ledige stillinger

SØG UOPFORDRET

JobAgent

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.

Vælg hvilket land du gerne vil søge i:

Skechers butik