Et globalt varemærke

Skechers er et globalt varemærke, som er kendt for innovation, komfort og god stil. Siden 1992 har Skechers bredt sig til 170 lande og mere end 3700 Skechers Stores verden rundt. Alene i 2018 blev der solgt 170 mio. par Skechers.

Sports Connection har distribueret Skechers siden 2005 og siden 2013 har vi drevet Skechers Stores i Norden.

Som forhandler, shop-in-shop eller franchise-partner hos os, får du adgang til et unikt varemærke og et stærkt koncept.

Her er dine muligheder

Har du egen skobutik og ønsker at blive forhandler, shop-in-shop partner eller måske franchise-partner i din egen Skechers Store, så læs mere om dine muligheder lige her.

Bliv forhandler

Vil du have Skechers på hylderne? Kontakt os for en snak vedr. forhandlermulighederne af verdens 3. største skomærke.

Shop-in-shop

Ønsker du at åbne en Skechers shop-in-shop i din skobutik? Vi tilbyder et færdiglavet koncept, som tilpasses til din butik.

Franchise partner

Det kræver dedikation og hårdt arbejde at være franchise-partner hos Skechers. Med et knivskarp koncept tilbyder vi gode forretningsmuligheder.

Kontakt os og hør nærmere

Har du et ønske om at blive forhandler eller shop-in-shop partner, så kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer. Du finder alle kontaktdetaljer under kontakt.

Går du med en drøm om at etablere din egen Skechers Store som franchise-partner, så kontakt os på franchise@sportsconnection.dk for at høre mere om dine muligheder.